Nieuw lid MR

Schoter Duijn nieuws van 14-03-2024

Beste ouder(s), verzorger(s),

 

In de laatste nieuwsbrief vertelde ik u al dat er een nieuw MR lid is voor de oudergeleding van Schoter Duijn. In dit bericht stelt zij zich aan u voor.

 

Beste lezer,

 

Mijn naam is Mirjam Goudappel – Koopal en sinds februari van dit jaar mag ik onderdeel uitmaken van de medezeggenschapsraad (MR) van Schoter Duijn. Binnenkort zal ik gaan deelnemen aan de overleggen. Ik heb er veel zin in en stel me via deze weg graag aan jullie voor! Samen met mijn man heb ik twee kinderen, Valentijn (groep 5) en Rosalie (groep 1), beiden leerling van de Schoter Duijn. Eerder was ik lid van een MR bij de kinderopvangorganisatie waar Valentijn en later Rosalie toen zaten. Dat was leuk om te doen en ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigt zijn in een organisatie als een opvang of een school.

Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van de MR van de Schoter Duijn en wil me inzetten om, samen met de andere MR leden, mee te denken met de school en gezamenlijk vanuit de MR te adviseren. Ik word er blij van als alle belangen gezien worden: die van de kinderen, de ouders, de school als organisatie, en de mensen die er werken. Heb je vragen aan mij? Spreek me gerust aan op het schoolplein. Heb je vragen aan of voor de MR? Die kunnen gesteld worden aan de voorzitter.

 

Met vriendelijke groet,

Mirjam

240f00002c595cbaec3108dc435ab910 240f00002c595cbaec3108dc435ab910