4 -jarigen

Ruim voor uw kind 4 jaar wordt is het verstandig uw kind bij een basisschool aan te melden. Indien uw interesse uitgaat naar onze school, kunt u een afspraak maken met de directeur voor een gesprek.

De bedoeling van dit gesprek is u een idee te geven omtrent de organisatie van de school. Vanzelfsprekend laten wij u de school zien en maakt u kennis met de leerkrachten. Wij informeren u graag uitvoerig zodat u een weloverwogen schoolkeuze kunt maken. Het gesprek en de rondleiding duren circa 1 uur. Waarbij ook ruimte is voor al uw vragen.

Voor een kleuter is het even wennen om naar school te gaan. Daarom is het mogelijk de laatste twee maanden voordat uw kind 4 jaar wordt alvast kennis te maken met de school. Uw kind mag dan vijf ochtenden op school komen kijken en meedoen.

Aanmelding leerlingen groep 1 t/m 8
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe basisschool voor uw kind, bijvoorbeeld na een verhuizing, nodigen wij u van harte uit voor een informatiegesprek.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar de school (tel. 0223-660574) of een e-mail sturen naar: schoter-duijn@kopwerk.nl