Welkom op de groepspagina van groep 1/2a van juf Karla!

 start schooljaar

Hoera, de school is weer begonnen!! Wij zijn een enthousiaste groep kleuters en gaan u op onze pagina vertellen en laten zien wat wij allemaal doen in de groep.

In onze groep zijn wij gestart met een thema over ziek zijn. Wij hebben een doktershoek in de klas en in de hal een ziekenhuis. Beiden worden druk bezocht door de patiĆ«nten uit de huishoek. Er wordt een afspraak gemaakt en we vertellen aan de dokter wat wij voor klachten hebben. Gelukkig kan dedokter ons weer beter maken. Hij schrijft een recept, geeft een potje met pillen of doet verband om onze gebroken armen of benen.

 

Op dinsdag 5 november hebben wij met elkaar gesmuld van een heerlijk ontbijt.

ontbijt 1               ontbijt 2

ontbijt 3            Wat een gezelligheid!!

Vrijdag 4 oktober hebben de kinderen uit groep 5/6 aan ons voorgelezen. Ook de moeder van Niels was van de partij. Op de foto's kun je zien hoe wij genieten!

lezen8    lezen

lezen1    lezen2

lezen3    lezen7

lezen5    lezen6

 

Donderdag 3 oktober kregen wij bezoek van een "echte" kapster. De kinderen die het leuk vonden mochten bij haar een afspraak maken om hun haren mooi te laten maken. Er zijn heel wat vlechten, knotten en mooie klipjes in de haren gedaan. Ook werden er mooie stekels van gel gemaakt. Aan het eind van de dag gingen we met mooie haren naar huis. 

kapper     kapper1